02BO039 15 - 30 nap Súly: 0.121 kg  Gyártó: Böker »

Böker Plus Bark Beetle outdoor kés

Akciós!
Penge hossz: 92 mm Markolat anyaga: Micarta Penge anyaga: 1095 szénacél Teljes hossz: 204 mm Penge vastagsága: 3,2 mm Egyéb: Hegyes Sándor késkészítő olyan praktikus…
21 490 Ft 19 690 Ft
(15 504 Ft + 27% ÁFA) [50.53EUR] / db
Hűségpont: 393 pont

Penge hossz: 92 mm

Markolat anyaga: Micarta

Penge anyaga: 1095 szénacél

Teljes hossz: 204 mm

Penge vastagsága: 3,2 mm

Egyéb: Hegyes Sándor késkészítő olyan praktikus és sallangmentes kültéri késekre specializálódott, amelyeket mindig kemény használatra terveztek, és magas funkcionalitásukkal minden kalandozót inspirálnak. A viszonylag kompakt Böker Plus Bark Beetle a természetben és a mindennapi használatra is alkalmas. A kés nevét az apró kéregbogárnak köszönheti, amely manapság meglehetősen kétes hírnévnek örvend. A népszerűtlen bogár azonban igazi mestere a holtfa újrahasznosításának, és sok millió éve az erdei ökoszisztéma nélkülözhetetlen része.

Az 1095-ös szénacél robusztus, matt bevonatú full tang szerkezete hatékony védelmet nyújt a korrózió ellen. Emellett az olívazöld vászonmicartából készült texturált markolatelemek mindig biztonságosan fekszenek a kézben. A markolatban található sárgaréz színű üreges szegecsek nemcsak a súlyt csökkentik, hanem biztonsági heveder rögzítését is lehetővé teszik. Kiváló minőségű fekete bőr tokkal szállítjuk, amely kényelmesen viselhető övön.

 

Szállítás

GLS - házhozszállítás utánvéttel, CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS


Házhozszállítás esetén az utánvét értékét kizárólag készpénzben tudod kifizetni a GLS futárnak, azonban higiéniai okokból szeretnénk ajánlani a minél kevesebb érintkezéssel járó fizetést, például az előreutalást. Bővebb információt erről a ,,GLS - házhozszállítás előreutalással" részben találsz.

Szállítási díj: 1 790 Ft

GLS - házhozszállítás előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 490 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, utánvéttel


Szállítási díj: 1 690 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 390 Ft

Személyes átvétel


1039 Budapest, Szindbád utca 3. (CSAK ÁTVÉTELI PONT, NEM ÜZLET!) - kizárólag előre egyeztetett időpontban

Külföldi házhozszállítás - előre utalás


A rendelés leadása után, a termék elérhetősége esetén kollégánk további e-mailben küldi el Önnek a rendelés végösszegét, átutalandó összeget szállítási költséggel, bankszámlaszámmal együtt. After placing the order, if the product is available, our colleague will send you the final amount of the order by e-mail, the amount to be transferred together with the delivery cost and bank account number. Please initiate the transfer only after the summary e-mail, from the amount included in it!

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek