Kosár

Az Ön kosara üres.

Miért minket válassz?

 

Webáruházunk igyekszik a legmagasabb színvonal mellett a legtöbbet nyújtani vásárlóinak.

Hogy pontosan mivel tudunk többet?

 

Közvetlen kapcsolatot ápolunk a megrendelőinkkel. Minden nap elérhetőek vagyunk, akár hétvégén is, telefonon vagy e-mailen keresztül.

Mindent megteszünk azért, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a megrendelés menetével.

Amennyiben probléma adódik, Mi azonnal jelezzük Neked, ha az adott termék jelenleg nincs készleten, vagy kicsit többet kell várni a szállításra.

Ha a megrendelés folyamata valahol elakad technikai okok miatt, akár egy e-mailen keresztül is leadhatod a rendelésed a szükséges adatok megadásával.

Ha valami kérdésed merül fel, Mi szívesen segítünk.

Nincs számunkra lehetetlen.

Webáruházunkban hűségpont rendszer is működik. Azonban az átlagos hűségpont rendszerekhez képest, Mi többet adunk! Nálunk 50Ft után egy hűségpont jár, amelyet a következő vásárlás során tudsz felhasználni.

Tehát ha 20.000 Forintért vásárolsz, a legközelebbi vásárlásod végösszegéből már 400 Forint kedvezményt kaphatsz.

 

AMI MÉG JOBB…

 

Ha a megrendelést hétköznap délelőtt adod le, és személyesen szeretnéd átvenni Budapesten, AKÁR AZNAP MEGTEHETED! Nem kell egy-két, esetleg a hétvége miatt három-négy napot várnod a postázásra.

Kinézed. Megrendeled. Átveszed. Mindezt egy nap alatt!

 

ÉS AMIT NEM TUDNAK FELÜLMÚLNI…

 

Igaz, egyelőre csak webáruház vagyunk, a személyes átvételi pont nem bolt…

AZONBAN, HA BIZONYTALAN VAGY… akár több terméket is bekérhetsz, és csak azt vásárolod meg, amelyik a legjobban tetszik. Ha ajándékba szeretnéd adni a terméket, szívesen segítünk a választásban, tanácsokkal látunk el.

Mi nem a szokásos kereskedelmi sémát követjük, nem a legdrágább terméket fogjuk rád sózni… Hanem figyelembe véve az igényeidet segítünk kiválasztani azt a terméket, ami leginkább megfelel az elképzelésednek.

 
Mert nekünk Te vagy az első!