Kosár

Az Ön kosara üres.

Szállítási, fizetési módok

Fizetési módok

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

Készpénzes fizetés

Önnek lehetősége van a termék árát  a termék átvételekor készpénzben kifizetni a Személyes átvétel során. Amennyiben személyesen venné át a megrendelt terméket, kérem 3 napon belül keressen meg e-mail formájában (zbosshungary@gmail.com) vagy telefonon. (+3630/249-6546)

Banki előreutalás

A termékek ellenértékét banki előreutalás útján is rendezheti. 
Postázandó rendelés esetén, ha előre utalással történt a megrendelés, mindig küldünk egy e-mailt az utalandó pontos összegről és az utalás részleteiről.

 

Átvételi módok, átvételi díjak

GLS futárszolgálat

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki, melyet 2-3 munkanapon belül teljesítünk.

Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

Házhoz postázva előre utalással: 1490Ft
Házhoz postázva utánvéttel: 1790Ft

 


GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.
Szállítási idő 2-3munkanap.

Csomagpontra előre utalással: 1390Ft
Csomagpontra utánvéttel: 1690 Ft

 

Személyes átvétel

Kizárólag előre egyeztetett időpontban a következő címen: 
1039 Budapest, Szindbád utca 3. 14em/154. (csak átvételi pont, nem üzlet!)