Kosár

Az Ön kosara üres.

Kai Seki Magoroku Kinju & Hekiju

A Kai Seki Magoroku Kinju és Hekiju sorozat kései különösen könnyűek a kézben, és lehetővé teszik a pontos vágást. A Kinju kések 7 kése a jobbkezesek számára alkalmas, míg a Hekiju sorozat két kése kifejezetten balkezes használók számára készült.

A Seki Magoroku Kinju és a Hekiju kés sorozat gyártásánál egyedülálló technológiákat alkalmaznak, ami lehetővé teszi a hagyományos japán konyhakések igényes, hegyes vágóélének létrehozását. Garantálja az optimális és egyenes vágást. A maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kialakítása biztosítja.

A Seki Magoroku Kinju és a Hekiju sorozat markolatai alakban és anyagban különböznek. A Kinju kések hatszögletű markolata laminált, megerősített fából készül, amely kényelmes érzést biztosít a vágás során. A markolat rendkívül vízálló, köszönhetően a kiváló minőségű természetes fának, amelyet speciális eljárással kezelnek. A balkezeseknek kifejlesztett Hekiju kés markolata kerekebb, mint a Kinju sorozaté, valamint textúrált mű gyanta bevonatot kapott.
A kategóriában 11 termék található.