Kai Seki Magoroku Kinju Deba szakácskés 18cm

Teljes hossz: 309 mmPenge hossz: 180 mmPenge vastagság:  mmPenge HRC: 58 +/- 1 HRCPenge anyaga: polírozott 1K6 rozsdamentes acélMarkolat: hatszögletű…
36 290 Ft
(28 575 Ft + 27% ÁFA) [90.54EUR] / db
Hűségpont: 725 pont
Teljes hossz: 309 mm

Penge hossz: 180 mm

Penge vastagság:  mm

Penge HRC: 58 +/- 1 HRC

Penge anyaga: polírozott 1K6 rozsdamentes acél

Markolat: hatszögletű laminált fa

Súly: gramm

Kezesség: jobbkezes

Ajánljuk: Kitűnő választás halak feldolgozásához, filézéséhez.

Egyéb: A Kai Seki Magoroku Kinju és Hekiju sorozat kései különösen könnyűek a kézben, és lehetővé teszik a pontos vágást. A Kinju kések 7 kése a jobbkezesek számára alkalmas, míg a Hekiju sorozat két kése kifejezetten balkezes használók számára készült.

A Seki Magoroku Kinju és a Hekiju kés sorozat gyártásánál egyedülálló technológiákat alkalmaznak, ami lehetővé teszi a hagyományos japán konyhakések igényes, hegyes vágóélének létrehozását. Garantálja az optimális és egyenes vágást. A maximális élességet a vágóél rendkívül precíz kialakítása biztosítja.

A Seki Magoroku Kinju és a Hekiju sorozat markolatai alakban és anyagban különböznek. A Kinju kések hatszögletű markolata laminált, megerősített fából készül, amely kényelmes érzést biztosít a vágás során. A markolat rendkívül vízálló, köszönhetően a kiváló minőségű természetes fának, amelyet speciális eljárással kezelnek. A balkezeseknek kifejlesztett Hekiju kés markolata kerekebb, mint a Kinju sorozaté, valamint textúrált mű gyanta bevonatot kapott.

Szállítás

GLS - házhozszállítás utánvéttel, CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS


Házhozszállítás esetén az utánvét értékét kizárólag készpénzben tudod kifizetni a GLS futárnak, azonban higiéniai okokból szeretnénk ajánlani a minél kevesebb érintkezéssel járó fizetést, például az előreutalást. Bővebb információt erről a ,,GLS - házhozszállítás előreutalással" részben találsz.

Szállítási díj: 1 790 Ft

GLS - házhozszállítás előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 490 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, utánvéttel


Szállítási díj: 1 690 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 390 Ft

Személyes átvétel


1039 Budapest, Szindbád utca 3. (CSAK ÁTVÉTELI PONT, NEM ÜZLET!) - kizárólag előre egyeztetett időpontban

Külföldi házhozszállítás - előre utalás


A rendelés leadása után, a termék elérhetősége esetén kollégánk további e-mailben küldi el Önnek a rendelés végösszegét, átutalandó összeget szállítási költséggel, bankszámlaszámmal együtt. After placing the order, if the product is available, our colleague will send you the final amount of the order by e-mail, the amount to be transferred together with the delivery cost and bank account number. Please initiate the transfer only after the summary e-mail, from the amount included in it!

Szállítási díj: 3 490 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek