Kosár

Az Ön kosara üres.

Gränsfors termékek.

,,Miért Gränsfors?
Minden, ami a termeléshez szükséges, erőforrásokat igényel, és ezeknek az erőforrásoknak valamilyen hatása van a környezetünkre és az emberekre. Milyen erőforrásokat használunk, és ezeket az erőforrásokat hogyan használjuk, felelősségi kérdés. A környezeti, etikai és társadalmi felelősségvállalás kombinációjának tekintjük. Vállalatként korlátlan felelősséggel tartozunk a teljes képért, és kötelességünk mindenkor foglalkozni ezen kérdésekkel.

Az emberiség a fejszéket több mint egymillió éve használja. A történelem folyamán a fejsze segített minket a fák legyőzésében, építeni házainkat és megvédeni magunkat az ellenségektől, és ez csak a kezdet volt. Az emberi történelem nagy részében a fejsze az élet és a halál közötti különbséget jelentette.

Itt, a Gränsfors Brukban, nagy felelősséget érzünk annak biztosítására, hogy a fejszék és a fejszék készítésének ismerete megmaradjon a jövő nemzedékek számára. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb fejszéket hozzuk létre három különböző nézőpont alapján.


A fejszéket a lehető legjobb funkcióval állítjuk elő az adott felhasználási területre
A különböző feladatokhoz különböző fejszék vannak. Ha aprítasz fát, akkor egyfajta fejszétre van szükséged, egy fa kivágásakor egy másik modell jobb, míg ha egy horgászfaházat építesz, egy harmadik modell az ideális választás. A funkció, a felhasználási és a fejlesztési területek megértése tudást igényel. A tudás, amely bizonyos mértékig megszerezhető, de gyakrabban elveszett az idő múlásával.


Fejszéket készítünk, amelyek a lehető legkisebb hatással vannak a környezetünkre
A legjobb dolog, amit a környezetért tehetünk, hogy kis mennyiségű minőségi terméket készítsünk hosszú ideig. Egy jó termék, amelyről gondoskodnak, valószínűleg hosszabb élettartamot jelent, ami azt jelenti, hogy nem kell annyit készítenünk. A hosszú távú termékek készítésének elkötelezettségének bizonyítékaként fejszéink 20 éves garanciával rendelkeznek.

Fejszéinkhez újrahasznosított acélt, növényi cserzett, krómmentes bőrt és fából készült markolatokat használunk. Az anyagválasztás nemcsak a környezettudatos gyártás szempontjából fontos, hanem az anyagokkal való történések szempontjából is, amikor a fejsze végül eléri az életének végét. Az acél újrahasznosítható, míg a bőr és a fogantyú lebomlik, így nem keletkezik hulladék.

Régóta tervezzük, hogy teljesen megszüntessük az olajtól való függőségünket, ahol például befektetéseket hajtottunk végre, hogy a fűtés és a modern HF kemencék segítségével melegíthessük a helyiségeinket az acél és az olajüzemű kemencék helyett. Nagy érdeklődésünk van az energiafogyasztás csökkentése iránt, ezért folyamatosan befektetünk az energiatakarékossági intézkedésekbe. Legfrissebb célunk, hogy a közeljövőben a megújuló energiaforrásokban teljesen önellátóvá váljon.


Minden fejszénket emberi kéz készíti. És mindezek az emberek megérdemlik tiszteletünket és szakmai elismerésünket. Cégünk semmi lenne nélkülük."

 

https://www.gransforsbruk.com/en/

17 Gränsfors termék található.