Fallkniven A1XB – Tungsten Carbide outdoor kés, Zytel tokkal

Teljes hossz: 280 mm Penge hossz: 160 mm Penge vastagság: 7 mm Penge anyaga: Lam.CoS, Tungsten Carbide kezelés Penge HRC: 60+ Markolat: Thermorun Zár:…
128 290 Ft
(101 016 Ft + 27% ÁFA) [320.09EUR] / db
Hűségpont: 2565 pont

Teljes hossz: 280 mm

Penge hossz: 160 mm

Penge vastagság: 7 mm

Penge anyaga: Lam.CoS, Tungsten Carbide kezelés

Penge HRC: 60+

Markolat: Thermorun

Zár: Fix pengés

Súly: 400 gramm 

Egyéb: Az új A1xb azt hiszem bátran kimondható, hogy talán ez a kés a bushcraft és az outdoor kések csúcsa! Jelenleg nem tudnék jobbat ajánlani ennél maximum olyat ami megközelíti ezt a remekművet. hihetetelnül ellenálló szinte elpusztíthatatlan kés amivel bármilyen kihívás leküzdhető a vadonban. Simán öles fát is ki lehet vágni vele. Szinte érezni az erőt amikor kezébe veszi az ember, olyan mint amikor Thor fogja a pöröjét. Az újra tervezett Zytel tokot külön biztosítóval látták el így egyszerűen lehetetlen, hogy véletelen kiessen a kés a tokjából.

Az új világszínvonalat a Fallkniven A1 a fontos részletek, többek között a műszaki tervezés, az ergonómia és a gazdaságosság figyelembevételével határozta meg. A Fallkniven A1 meghaladja az erő, a személyes biztonsági képességek és az ár-érték arány nemzetközi szabványait.

A Fallkniven A1 egy univerzális kés, melyet nagy teherbírású használatra terveztek. Az erős penge rendkívül kemény, laminált VG10 acélból készül, és ellenáll a kemény használatnak. Ergonómikus markolattal rendelkezik. A Zytel tok lehetővé teszi, hogy rögzítse a kést az övére, akár fejjel lefelé. A Fallkniven A1 -re nincs hatással a víz, ugyanúgy használható a szélsőséges hideg és meleg időjárás  során is.

 

 

Szállítás

GLS - házhozszállítás utánvéttel, CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS


Házhozszállítás esetén az utánvét értékét kizárólag készpénzben tudod kifizetni a GLS futárnak, azonban higiéniai okokból szeretnénk ajánlani a minél kevesebb érintkezéssel járó fizetést, például az előreutalást. Bővebb információt erről a ,,GLS - házhozszállítás előreutalással" részben találsz.

Szállítási díj: 1 790 Ft

GLS - házhozszállítás előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 490 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, utánvéttel


Szállítási díj: 1 690 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 390 Ft

Személyes átvétel


1039 Budapest, Szindbád utca 3. (CSAK ÁTVÉTELI PONT, NEM ÜZLET!) - kizárólag előre egyeztetett időpontban

Külföldi házhozszállítás - előre utalás


A rendelés leadása után, a termék elérhetősége esetén kollégánk további e-mailben küldi el Önnek a rendelés végösszegét, átutalandó összeget szállítási költséggel, bankszámlaszámmal együtt. After placing the order, if the product is available, our colleague will send you the final amount of the order by e-mail, the amount to be transferred together with the delivery cost and bank account number. Please initiate the transfer only after the summary e-mail, from the amount included in it!

Szállítási díj: 3 490 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek