Fallkniven F2Z, Zytel tokkal

Penge hossz: 110 mm Penge vastagsága: 2,5 mm Penge anyaga: LamVG10…
53 190 Ft
(41 882 Ft + 27% ÁFA) [132.71EUR] / db
Hűségpont: 1063 pont
Penge hossz: 110 mm
Penge vastagsága: 2,5 mm
Penge anyaga: LamVG10
Penge HRC: 59 HRC
Markolat anyaga: Thermorun
Súly: 153 gramm

 

 

Egyéb: Az F2, F3 és F4 kiváló minőségű kések, amelyek halak bontására, filézésére és tisztítására szolgálnak. Ezek a jól formázott, biztonságos F markolaton alapulnak, és ehhez három pengeformát fejlesztettek ki, amelyek mindegyikét speciális célokhoz igazítottak. Sok más gyártótól eltérően továbbra is nagyon jó élű acélt használnak, és még ha ez ötször vagy tízszer drágább termékekhez is vezet, a koncepció helyes. Az olcsó kötszerkést a gyenge élellenállás jellemzi, ami azt jelenti, hogy hamarosan kidobásra kerül, míg ezek a kések évtizedekig használhatóak. Ez a munka elégedettségét és biztonságát is kínálja. Természetesen a vadászat után nem muszáj eltenni, hanem a konyhában is használható. A kések zytel tokkal vannak ellátva. A élezés legjobb, legegyszerűbb és leggyorsabb módja egy gyémánt köszörűkő vagy a gyémánt élező acél.

Szállítás

GLS - házhozszállítás utánvéttel, CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS


Házhozszállítás esetén az utánvét értékét kizárólag készpénzben tudod kifizetni a GLS futárnak, azonban higiéniai okokból szeretnénk ajánlani a minél kevesebb érintkezéssel járó fizetést, például az előreutalást. Bővebb információt erről a ,,GLS - házhozszállítás előreutalással" részben találsz.

Szállítási díj: 1 790 Ft

GLS - házhozszállítás előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 490 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, utánvéttel


Szállítási díj: 1 690 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 390 Ft

Személyes átvétel


1039 Budapest, Szindbád utca 3. (CSAK ÁTVÉTELI PONT, NEM ÜZLET!) - kizárólag előre egyeztetett időpontban

Külföldi házhozszállítás - előre utalás


A rendelés leadása után, a termék elérhetősége esetén kollégánk további e-mailben küldi el Önnek a rendelés végösszegét, átutalandó összeget szállítási költséggel, bankszámlaszámmal együtt. After placing the order, if the product is available, our colleague will send you the final amount of the order by e-mail, the amount to be transferred together with the delivery cost and bank account number. Please initiate the transfer only after the summary e-mail, from the amount included in it!

Szállítási díj: 3 490 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek