S1XB 3-5 munkanap Súly: 0.29 kg  Gyártó: Fallkniven »

Fallkniven S1XB Black– Tungsten Carbide bushcraft kés, Zytel tokkal

Teljes hossz: 249 mm Penge hossz: 132  mm Penge vastagság: 6 mm Penge anyaga: Lam.CoS, Tungsten Carbide kezelés Penge HRC: 60+ Markolat: Thermorun Zár:…
106 890 Ft
(84 165 Ft + 27% ÁFA) [266.69EUR] / db
Hűségpont: 2137 pont

Teljes hossz: 249 mm

Penge hossz: 132  mm

Penge vastagság: 6 mm

Penge anyaga: Lam.CoS, Tungsten Carbide kezelés

Penge HRC: 60+

Markolat: Thermorun

Zár: Fix pengés

Súly: 290 gramm

 

Egyéb: Túlélő kések terén biztos a TOP5-ben van a Fallkniven S1 és most még jobb lett! Az újra tervezett Zytel tokot külön biztosítóval látták el így egyszerűen lehetetlen, hogy véletelen kiessen a kés a tokjából.

  • 2000 óta az F1 és S1 kések fekete pengés változata az Amerikai  haditengerészek és tengerészgyalogosok felszereléséhez tartozik!
  • 1995 óta az F1 a Svéd Királyi Légierő hivatalos túlélő kése! 

 Az F1 új világszínvonalat a fontos részletekre, köztük a műszaki tervezésre, az ergonómiara és a gazdaságosságra helyezték. A Fallkniven F1 meghaladja az erő, a személyes biztonsági képességek és az ár-érték arány nemzetközi szabványait.

A Fallkniven F1 új filozófiát képvisel a túléléshez használt kések tekintetében. Az F1 sikeresen ötvözi a kés gyártási tapasztalatait a legmodernebb technológiával és kovácsolással. 

 

 

Szállítás

GLS - házhozszállítás utánvéttel, CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS


Házhozszállítás esetén az utánvét értékét kizárólag készpénzben tudod kifizetni a GLS futárnak, azonban higiéniai okokból szeretnénk ajánlani a minél kevesebb érintkezéssel járó fizetést, például az előreutalást. Bővebb információt erről a ,,GLS - házhozszállítás előreutalással" részben találsz.

Szállítási díj: 1 790 Ft

GLS - házhozszállítás előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 490 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, utánvéttel


Szállítási díj: 1 690 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 390 Ft

Személyes átvétel


1039 Budapest, Szindbád utca 3. (CSAK ÁTVÉTELI PONT, NEM ÜZLET!) - kizárólag előre egyeztetett időpontban

Külföldi házhozszállítás - előre utalás


A rendelés leadása után, a termék elérhetősége esetén kollégánk további e-mailben küldi el Önnek a rendelés végösszegét, átutalandó összeget szállítási költséggel, bankszámlaszámmal együtt. After placing the order, if the product is available, our colleague will send you the final amount of the order by e-mail, the amount to be transferred together with the delivery cost and bank account number. Please initiate the transfer only after the summary e-mail, from the amount included in it!

Szállítási díj: 3 490 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek