1014059 2-3 nap Súly: 0.729 kg  Gyártó: Gerber »

Gerber Gator Combo fejsze, a nyélben rögzíthető késsel

Balta teljes hossz: 222 mm  Balta penge hossz: 69 mm Kés teljes hossz: 178 mm Kés penge hossz: 71 mm Anyaga: magas széntartalmú kovácsolt acél Markolat…
23 690 Ft
(18 654 Ft + 27% ÁFA) [60.27EUR] / db
Hűségpont: 473 pont

Balta teljes hossz: 222 mm 

Balta penge hossz: 69 mm

Kés teljes hossz: 178 mm

Kés penge hossz: 71 mm

Anyaga: magas széntartalmú kovácsolt acél

Markolat (kés, fejsze): Gator Grip 

Súly (fejsze): 669 gramm

Súly (kés): 60 gramm

Egyéb: A fejsze nyele otthont ad egy univerzális késnek, ami minden olyan feladatra alkalmas, amire a táborozás során szükségünk lehet. A kést ötletes módon mágnesek tartján a helyén, ez a megoldás soha sem fog meghibásodni. A fejsze pengéje vékony, hogy minél könnyebb vágást biztosítson a friss fában is. A Gator Grip ergonomikus, csúszásmentes markolattal biztonságosan használhatjuk, szennyezett, olajos kézzel is, mert a markolat vésett kidolgozása elvezeti a nedvességet, ami hatékonyabb, kontrollált lendítést eredményez. Visszahajló vége megakadályozza, hogy kicsússzon a kezünkből hasogatás közben.  Nagyszerűen használható kisebb feladatokhoz a ház körül, vagy kirándulások alkalmával. Ballisztikus nylon tokkal, hogy biztonságosan szállíthassuk, tárolhassuk. 

 

 

Szállítás

GLS - házhozszállítás utánvéttel, CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS


Házhozszállítás esetén az utánvét értékét kizárólag készpénzben tudod kifizetni a GLS futárnak, azonban higiéniai okokból szeretnénk ajánlani a minél kevesebb érintkezéssel járó fizetést, például az előreutalást. Bővebb információt erről a ,,GLS - házhozszállítás előreutalással" részben találsz.

Szállítási díj: 1 790 Ft

GLS - házhozszállítás előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 490 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, utánvéttel


Szállítási díj: 1 690 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 390 Ft

Személyes átvétel


1039 Budapest, Szindbád utca 3. (CSAK ÁTVÉTELI PONT, NEM ÜZLET!) - kizárólag előre egyeztetett időpontban

Külföldi házhozszállítás - előre utalás


A rendelés leadása után, a termék elérhetősége esetén kollégánk további e-mailben küldi el Önnek a rendelés végösszegét, átutalandó összeget szállítási költséggel, bankszámlaszámmal együtt. After placing the order, if the product is available, our colleague will send you the final amount of the order by e-mail, the amount to be transferred together with the delivery cost and bank account number. Please initiate the transfer only after the summary e-mail, from the amount included in it!

Szállítási díj: 3 490 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek