Helikon-Tex Bushcraft Haversack táska 6 féle színben

Újdonság!
A Helikon-Tex Haversack bushcraft táska nem egy szimpla táska még, ha első ránézésre annak is tűnik. Ideális méretű táska egy napos túrákhoz, van benne összehúzható kulacstartó és mellette hely élelemnek, tűzgyújtó felszerelésnek. Az oldalsó pántokra kényelmesen…
15 490 Ft
(12 197 Ft + 27% ÁFA) [42.40EUR] / db
Hűségpont: 309 pont

A Helikon-Tex Haversack bushcraft táska nem egy szimpla táska még, ha első ránézésre annak is tűnik. Ideális méretű táska egy napos túrákhoz, van benne összehúzható kulacstartó és mellette hely élelemnek, tűzgyújtó felszerelésnek. Az oldalsó pántokra kényelmesen lehet függeszteni kést, baltát, fűrészt. Külseje MOLLE/PALS, belseje VIS kompatibilis. 50 mm széles vállpántjának köszönhetően kényelmesen lehet hordani egésznapos túrán is. A Haversack egy modern táska aminek kinézete, stílusa a múltszázadi brit felfedezők felszerelésére emlékeztet.

Jellemzők:
- Anyaga: Cordura 500D

  • Hordfül
  • 50 mm széles vállpánt
  • Woojin csattok
  • MOLLE/PALS kompatibilis
  • Cipzáras zseb a hátoldalon
  • Cipzáras belső zsebek
  • D-ring
  • VIS kompatibilis belső zseb

Méretek: 28 x 26 x 9 cm

&feature=emb_logo

Szín (választható): Coyote , Olive Green/Black , Black , Adaptive Green , Shadow Grey/Black , Earth Brown/Clay

Szállítás

GLS - házhozszállítás utánvéttel, CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS


Házhozszállítás esetén az utánvét értékét kizárólag készpénzben tudod kifizetni a GLS futárnak, azonban higiéniai okokból szeretnénk ajánlani a minél kevesebb érintkezéssel járó fizetést, például az előreutalást. Bővebb információt erről a ,,GLS - házhozszállítás előreutalással" részben találsz.

Szállítási díj: 1 690 Ft

GLS - házhozszállítás előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 390 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, utánvéttel


Szállítási díj: 1 490 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 290 Ft

Személyes átvétel


1039 Budapest, Szindbád utca 3. (CSAK ÁTVÉTELI PONT, NEM ÜZLET!) - kizárólag előre egyeztetett időpontban

Külföldi házhozszállítás - előre utalás


A rendelés leadása után, a termék elérhetősége esetén kollégánk további e-mailben küldi el Önnek a rendelés végösszegét, átutalandó összeget szállítási költséggel, bankszámlaszámmal együtt. After placing the order, if the product is available, our colleague will send you the final amount of the order by e-mail, the amount to be transferred together with the delivery cost and bank account number. Please initiate the transfer only after the summary e-mail, from the amount included in it!

Szállítási díj: 2 880 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek