KR-SMK-FC 3-10 munkanap Súly: 0.089 kg  Gyártó: Helikon-Tex »

Helikon-Tex Scout Mk2 Firestarter, tűzgyújtó

Újdonság!
A Helikon-Tex Scout Mk2 Firestarter egy olyan készlet, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan gyújtson tüzet gyufák és öngyújtók használata nélkül. A készletben található acéldoboz lehetővé teszi az elemek hordozását anélkül, hogy elveszítené őket. A rányomtatott Bushcraft…
2 750 Ft
(2 165 Ft + 27% ÁFA) [7.53EUR] / db
Hűségpont: 54 pont
A Helikon-Tex Scout Mk2 Firestarter egy olyan készlet, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan gyújtson tüzet gyufák és öngyújtók használata nélkül. A készletben található acéldoboz lehetővé teszi az elemek hordozását anélkül, hogy elveszítené őket. A rányomtatott Bushcraft Line logó lehetővé teszi a készlet egyszerű azonosítását. A Scout MK2 tűzoltó készülék használata nagyon egyszerű. Még a kaparó enyhe mozdulatának is elegendő szikrát kell generálnia ahhoz, hogy meggyújtsa a vattát vagy a nyírfakérget.
  • Könnyű tűzgyújtást biztosít öngyújtó vagy gyufa nélkül
  • Ellenáll a nedvességnek és a fagynak
  • Praktikus és kompakt
A készlet tartalma: acél túlélő doboz (méretek: 93 x 62 x 27 mm), tűzrakó, ütővel, két üzemanyagtabletta és vatta
Szín (választható):

Szállítás

GLS - házhozszállítás utánvéttel, CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS


Házhozszállítás esetén az utánvét értékét kizárólag készpénzben tudod kifizetni a GLS futárnak, azonban higiéniai okokból szeretnénk ajánlani a minél kevesebb érintkezéssel járó fizetést, például az előreutalást. Bővebb információt erről a ,,GLS - házhozszállítás előreutalással" részben találsz.

Szállítási díj: 1 690 Ft

GLS - házhozszállítás előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 390 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, utánvéttel


Szállítási díj: 1 490 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 290 Ft

Személyes átvétel


1039 Budapest, Szindbád utca 3. (CSAK ÁTVÉTELI PONT, NEM ÜZLET!) - kizárólag előre egyeztetett időpontban

Külföldi házhozszállítás - előre utalás


A rendelés leadása után, a termék elérhetősége esetén kollégánk további e-mailben küldi el Önnek a rendelés végösszegét, átutalandó összeget szállítási költséggel, bankszámlaszámmal együtt. After placing the order, if the product is available, our colleague will send you the final amount of the order by e-mail, the amount to be transferred together with the delivery cost and bank account number. Please initiate the transfer only after the summary e-mail, from the amount included in it!

Szállítási díj: 2 880 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek