Kai Wasabi Black Yanagiba halszeletelő konyhakés 24 cm

Teljes hossz: 366 mm Penge hossz: 240 mm Penge vastagság: - mm Penge HRC: 58 Penge anyaga: 1K6 magas széntartalmú rozsdamentes acél
21 550 Ft
(16 969 Ft + 27% ÁFA) [55.30EUR] / db
Hűségpont: 430 pont

Teljes hossz: 366 mm

Penge hossz: 240 mm

Penge vastagság: - mm

Penge HRC: 58

Penge anyaga: 1K6 magas széntartalmú rozsdamentes acél

Markolat: bambusz és polipropilén kombinációja

Súly: - gramm

Egyéb: Japán stílusú yanagiba szeletelőkés. Amennyiben halszálvékony szeletekre van szükség egyértelműen yanagiba késre van szüksége. A hosszú és vékony pengével könnyedén szelhetőek vékony szeletek. A penge 24 cm hosszú, 2,5 mm vastag 58±1 HRC keménységű, egy vágó élű rozsdamentes acél. Markolata 12,6 cm hosszú antibakteriális bambusz és polipropilén kombinációja.
A KAI Wasabi konyhakések használata különbözik a hagyományos késekétől. Nem a kés súlya, hanem a borotva él dolgozik. A lefelé irányuló vágási technika helyett a kés előre hátra mozgatásával tesszük lehetővé a tökéletes szeletelést, elkerülve az étel roncsolódását. 
Használat után a kést mindig töröljük szárazra. A Kai pengék keménységük elérése végett magas széntartalommal rendelkeznek, és ellenkező esetben mikró rozsda keletkezhet. 

 

 

 

 

 

 

Szállítás

GLS - házhozszállítás utánvéttel, CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS


Házhozszállítás esetén az utánvét értékét kizárólag készpénzben tudod kifizetni a GLS futárnak, azonban higiéniai okokból szeretnénk ajánlani a minél kevesebb érintkezéssel járó fizetést, például az előreutalást. Bővebb információt erről a ,,GLS - házhozszállítás előreutalással" részben találsz.

Szállítási díj: 1 790 Ft

GLS - házhozszállítás előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 490 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, utánvéttel


Szállítási díj: 1 690 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 390 Ft

Személyes átvétel


1039 Budapest, Szindbád utca 3. (CSAK ÁTVÉTELI PONT, NEM ÜZLET!) - kizárólag előre egyeztetett időpontban

Külföldi házhozszállítás - előre utalás


A rendelés leadása után, a termék elérhetősége esetén kollégánk további e-mailben küldi el Önnek a rendelés végösszegét, átutalandó összeget szállítási költséggel, bankszámlaszámmal együtt. After placing the order, if the product is available, our colleague will send you the final amount of the order by e-mail, the amount to be transferred together with the delivery cost and bank account number. Please initiate the transfer only after the summary e-mail, from the amount included in it!

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek