FASTFIRESTICK 5-7 munkanap  Gyártó: Procamptek »

Procamptek Fast Fire stick - tűzgyújtó (éleszték)

A Fast Rope Stick tiszta pamutból készül, amelyet viasszal teljesen átitattak. Amikor elkezded szétmorzsolni a kezedben a speciálisan fonott pamut több ezer mikroszálra bomlik. Ezek a mikroszálak képesek a szikra hatására még nedves és szeles körülmények között is begyulladni.…
4 390 Ft
(3 457 Ft + 27% ÁFA) [10.95EUR] / db
Hűségpont: 87 pont
A Fast Rope Stick tiszta pamutból készül, amelyet viasszal teljesen átitattak. Amikor elkezded szétmorzsolni a kezedben a speciálisan fonott pamut több ezer mikroszálra bomlik. Ezek a mikroszálak képesek a szikra hatására még nedves és szeles körülmények között is begyulladni.
 
Jellemzők: 
 
• Nem toxikus.
• Időjárásálló.
• nem párolog
 
A Procamptek egyedülálló gyártási folyamatának köszönhetően mikron szinten távolítja el a pamutszálakban található vizet. Ez a látszólag fejlett folyamat biztosítja a teljesen kiszáradt anyagot, amely készen áll a tűz gyújtásra a legrosszabb körülmények között is. A Fat Rope Stick összetett jellege miatt minden darabot kézzel készítenek. A Procamptek Fat Rope Sticket a világ egyik legjobb tűzgyújtójának ( élesztékének) tekintik. 


Szállítás

GLS - házhozszállítás utánvéttel, CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS


Házhozszállítás esetén az utánvét értékét kizárólag készpénzben tudod kifizetni a GLS futárnak, azonban higiéniai okokból szeretnénk ajánlani a minél kevesebb érintkezéssel járó fizetést, például az előreutalást. Bővebb információt erről a ,,GLS - házhozszállítás előreutalással" részben találsz.

Szállítási díj: 1 790 Ft

GLS - házhozszállítás előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 490 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, utánvéttel


Szállítási díj: 1 690 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 390 Ft

Személyes átvétel


1039 Budapest, Szindbád utca 3. (CSAK ÁTVÉTELI PONT, NEM ÜZLET!) - kizárólag előre egyeztetett időpontban

Külföldi házhozszállítás - előre utalás


A rendelés leadása után, a termék elérhetősége esetén kollégánk további e-mailben küldi el Önnek a rendelés végösszegét, átutalandó összeget szállítási költséggel, bankszámlaszámmal együtt. After placing the order, if the product is available, our colleague will send you the final amount of the order by e-mail, the amount to be transferred together with the delivery cost and bank account number. Please initiate the transfer only after the summary e-mail, from the amount included in it!

Szállítási díj: 3 490 Ft

Vásárlói értékelések


2022-01-11

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek