09dx159 1-3 munkanap Súly: 0.59 kg  Gyártó: WorkSharp »

WorkSharp Ken Onion Angle Set Sharpener Élező

Hossz: 248 mm Leírás: Ken Onion Angle Set egy teljeskörű, minden igényt kielégítő asztali élezőrendszer. A három oldalú élező rudak durva és finom gyémánt felüleltei gyorsan helyreállítják az élt, a finom kerámia oldal…
24 190 Ft
(19 047 Ft + 27% ÁFA) [61.55EUR] / db
Hűségpont: 483 pont

Hossz: 248 mm

Leírás:

Ken Onion Angle Set egy teljeskörű, minden igényt kielégítő asztali élezőrendszer. A három oldalú élező rudak durva és finom gyémánt felüleltei gyorsan helyreállítják az élt, a finom kerámia oldal pedig hihetelen élességet biztosít. A forgatható rudak gyors váltást és praktikus használatot tesznek lehetővé. Az élezésiszög 15, 17.5, 20, 22.5, 25 fokba állítható. A háromszög stabilitásáért mágnesek felelnek. Összecsukható doboz kompakt tárolsát tesz lehetővé. Az élező rendszer tervezésében a híres késtervező Ken Onion résztvett. Az élezőrudak 360 fokban forgathatók. Külön, kúpos élező rész van a recézett élű pengék élezéséhez. Konyhakések, zsebkések, filézőkések, kertiszerszámok, recézett pengék élezésére alkalmas.

Szállítás

GLS - házhozszállítás utánvéttel, CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS


Házhozszállítás esetén az utánvét értékét kizárólag készpénzben tudod kifizetni a GLS futárnak, azonban higiéniai okokból szeretnénk ajánlani a minél kevesebb érintkezéssel járó fizetést, például az előreutalást. Bővebb információt erről a ,,GLS - házhozszállítás előreutalással" részben találsz.

Szállítási díj: 1 790 Ft

GLS - házhozszállítás előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 490 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, utánvéttel


Szállítási díj: 1 690 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 390 Ft

Személyes átvétel


1039 Budapest, Szindbád utca 3. (CSAK ÁTVÉTELI PONT, NEM ÜZLET!) - kizárólag előre egyeztetett időpontban

Külföldi házhozszállítás - előre utalás


A rendelés leadása után, a termék elérhetősége esetén kollégánk további e-mailben küldi el Önnek a rendelés végösszegét, átutalandó összeget szállítási költséggel, bankszámlaszámmal együtt. After placing the order, if the product is available, our colleague will send you the final amount of the order by e-mail, the amount to be transferred together with the delivery cost and bank account number. Please initiate the transfer only after the summary e-mail, from the amount included in it!

Szállítási díj: 3 490 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek