Fallkniven NL4L Frey outdoor kés, bőr tokkal

Teljes hossz: 244 mm Penge hossz: 130 mm Penge vastagság: 5 mm Penge anyaga: Laminált VG10 Penge HRC: 59 Markolat: Bőr Zár: Fix pengés…
143 990 Ft
(113 378 Ft + 27% ÁFA) [359.26EUR] / db
Hűségpont: 2879 pont

Teljes hossz: 244 mm

Penge hossz: 130 mm

Penge vastagság: 5 mm

Penge anyaga: Laminált VG10

Penge HRC: 59

Markolat: Bőr

Zár: Fix pengés

Súly: 199 gramm

 

Egyéb: Frey, (Frej, Freyr, jelentése "úr") a skandináv mitológiában alakja, a Vánok egyike, Njörd fia, aki eső és napfény fölött uralkodik. Testvére Freya. Eredetileg valószínűleg a világosság egyik istene. 

Az őróla elnevezett Fällkniven NL4-es Frey kés méltán közkedvelt az erdőjárók (legyenek akár túrázók, erdészek vagy vadászok) között.Az NL4-es kés megalkotása során semmivel nem spóroltak, sem anyagválasztásban, sem munkában nem kötöttek kompromisszumokat, hogy a lehető legerősebb, legszebb, és legkényelmesebb kést hozhassák létre. Készítésénél laminált acélt használtak úgy, hogy vágóélét a méltán híres VG10-es acélból, míg a két oldal laminációját a hihetetlenül ellenálló 420J2 acélból készítették. Ez a kombináció vitathatatlanul a legjobb a piacon, mivel egyetlen pengébe sűríti az összes kívánatos tulajdonságot, amit egy késtől elvárhat az ember: a rugalmasságot, az ellenállóságot és az éltartóságot.

A Fällkniven NL4-esnél is ragaszkodtak a konvex élkialakításhoz. Akik értenek a pengék készítéséhez, tudják, hogy ez az az éltípus, melyet csak gondos kézi munkával lehet kialakítani, és pontosan ez az oka annak, hogy a világon gyártott kések 99,99%-a nem konvex éllel készül!A késeket általában tömeggyártásban készítik, a CNC (számítógépek által vezérelt) gépek és köszörűk alakítják ki a pengéket. Ezekbe a gépsorokba tömegével adagolják a nyers pengéket, hogy napi 24 órán át folyhasson a termelés. Az eredmény gyakran igen jó – megfelelő kések elfogadható áron. Mégis, ha a legjobb minőségre és erőre törekszünk és a felsőbb polcokra kívánkozó késben gondolkodunk, ami erős, korrózióálló, éltartó, és mind kialakításában, mind pedig kidolgozásában kiváló, nos, akkor ki kell jelentenünk, hogy azt a gépsort, ami akár csak a közelébe is érhetne egy tanult és tapasztalt késkészítőnek, még nem alkották meg!

Szállítás

GLS - házhozszállítás utánvéttel, CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS


Házhozszállítás esetén az utánvét értékét kizárólag készpénzben tudod kifizetni a GLS futárnak, azonban higiéniai okokból szeretnénk ajánlani a minél kevesebb érintkezéssel járó fizetést, például az előreutalást. Bővebb információt erről a ,,GLS - házhozszállítás előreutalással" részben találsz.

Szállítási díj: 1 790 Ft

GLS - házhozszállítás előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 490 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, utánvéttel


Szállítási díj: 1 690 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 390 Ft

Személyes átvétel


1039 Budapest, Szindbád utca 3. (CSAK ÁTVÉTELI PONT, NEM ÜZLET!) - kizárólag előre egyeztetett időpontban

Külföldi házhozszállítás - előre utalás


A rendelés leadása után, a termék elérhetősége esetén kollégánk további e-mailben küldi el Önnek a rendelés végösszegét, átutalandó összeget szállítási költséggel, bankszámlaszámmal együtt. After placing the order, if the product is available, our colleague will send you the final amount of the order by e-mail, the amount to be transferred together with the delivery cost and bank account number. Please initiate the transfer only after the summary e-mail, from the amount included in it!

Szállítási díj: 3 490 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek