1059851 2-3 munkanap Súly: 1.088 kg  Gyártó: Gerber »

Gerber Bushcraft szekerce, Coyote

Újdonság!
Szekerce teljes hossza: 387 mm  Szekerce penge hossza: 139 mm Súly: 1088 gramm Egyéb: A vadonban való túléléshez szükségünk van, tudatosságra és olyan eszközökre, amelyekre támaszkodhatunk.…
22 990 Ft
(18 102 Ft + 27% ÁFA) [57.36EUR] / db
Hűségpont: 459 pont

Szekerce teljes hossza: 387 mm 

Szekerce penge hossza: 139 mm

Súly: 1088 gramm

Egyéb: A vadonban való túléléshez szükségünk van, tudatosságra és olyan eszközökre, amelyekre támaszkodhatunk. A Bushcraft Hatchet pontosan erre a célra készült - hogy a vadonban az első számú eszközünk legyen.

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően csökkent a súlya és tökéletes fogást biztosít a hosszú távú használathoz. A fej és él kialakítása elősegítia a mélyebb vágásokat. Semmi sem könnyű az ismeretlen felé tartva, de a megfelelő eszközök kéznél tartása segíthet abban, hogy felkészültnek érezd magad.

FUNKCIÓK:

 • Kalapács fej
 • Üreges markolat kialakítás
 • Eszköz tároló
 • Gumírozott markolat
 • Tároló gombos kioldása
 • Akasztó
 • Súlycsökkentés
 • Fejsze tok
 • Hajlított szár
 • Ergonomikus kialakítás
 • Mart kialakítás a mélyebb vágásokoz

Szállítás

GLS - házhozszállítás utánvéttel, CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS


Házhozszállítás esetén az utánvét értékét kizárólag készpénzben tudod kifizetni a GLS futárnak, azonban higiéniai okokból szeretnénk ajánlani a minél kevesebb érintkezéssel járó fizetést, például az előreutalást. Bővebb információt erről a ,,GLS - házhozszállítás előreutalással" részben találsz.

Szállítási díj: 1 790 Ft

GLS - házhozszállítás előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 490 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, utánvéttel


Szállítási díj: 1 690 Ft
GLS Csomagpont

GLS - csomagpont, előreutalással


Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően, amennyiben a termék van raktáron, egy e-mail üzenet küldünk, melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban szükséges feltüntetni.

Szállítási díj: 1 390 Ft

Személyes átvétel


1039 Budapest, Szindbád utca 3. (CSAK ÁTVÉTELI PONT, NEM ÜZLET!) - kizárólag előre egyeztetett időpontban

Külföldi házhozszállítás - előre utalás


A rendelés leadása után, a termék elérhetősége esetén kollégánk további e-mailben küldi el Önnek a rendelés végösszegét, átutalandó összeget szállítási költséggel, bankszámlaszámmal együtt. After placing the order, if the product is available, our colleague will send you the final amount of the order by e-mail, the amount to be transferred together with the delivery cost and bank account number. Please initiate the transfer only after the summary e-mail, from the amount included in it!

Szállítási díj: 3 490 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek