Kosár

Az Ön kosara üres.

MAGlite termékek.

Anthony Maglica született New York-ban, 1930-ban , de gyerekkorát, és a teljes második világháborút Horvátországban töltötte. Csak 1950-ben tért vissza Amerikába, ahol kezdetben segédmunkásként dolgozott.

Anthony, egyik munkatársa példáját követve, munkája mellett elkezdett otthon is dolgozni. Kevéske megtakarított pénzéből vett egy saját esztergapadot, megalapította a MAG Instrument Inc. céget.

Kis szériás alkatrészeket kezdett el gyártani.

A 70-es években két olyan céggel is kapcsolatba került, amelyek a műanyagból készült lámpáikat tartósabbá, rendőri használatra is alkalmassá tegyék.

Ehhez a lehető legegyszerűbb megoldást választották: terveztek egy fémhengert (ezt gyártotta Tony), amelybe egyszerűen bele lehetett csúsztatni a meglévő műanyag rúdlámpát. A megoldás nem igazán volt működőképes, fel is hagytak a további próbálkozással, de a továbbra is fennálló rendőrségi igény arra késztette Anthony-t, hogy megtervezze és legyártsa az első saját termékét, egy teljes egészében alumíniumból készült elemlámpát.

Maglite D Cell néven debütáló lámpa 1979-ben, Chicago-ban, egy vásáron került bemutatásra, és azonnal hatalmas sikernek bizonyult. A Maglite lámpák mára a világ legismertebb termékei közé tartoznak.

1 MAGlite termék található.